Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza a Te számodra nyújtott élményt. Honlapunk használatának,folytatásával hozzájárulsz a cookie-k használatához. Bővebb információ: https://jomunkascipo.myshoprenter.hu/adatvedelmi-nyilatkozat-44

Segítség

Szállítási Információk

Mennyibe kerül a kiszállítás?
 

Cégünk törekedik arra, hogy egy-egy termék vásárlásakor csökkentse  a szállítási költségedet. Továbbá amennyiben  kosarad értéke eléri a bruttó 25.000 Ft-ot, átvállaljuk a szállításkor felmerülő költségeket, hogy ezzel is csökkentsük költségeidet, így szállítás ebben az esetben ingyenes lesz számodra.

 

GLS Futárszolgálat

 

Szemelőt tartva, hogy csomagjaid időben, biztonságban és megbízhatóan célba érjen  választásunk a GLS Hungary Kft. fuvarozó társaságra esett, amely a vásárlói visszajelzések alapján az egyik legmegbízhatóbb, leggyorsabb és legrugalmasabb futárcég az országban!

Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

Ezen szállítási mód díja bruttó 1370 Ft.

 

GLS csomagpont

A GLS csomagpontok előnye, hogy a megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a kiválasztott Pontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított, illetve több ponton bankkártyát is elfogadnak.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken (benzinkutak, bevásárlóközpontok) találhatóak és többségük hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni  ügyfeleket.

GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1370 Ft.

Jelenleg az alábbi szállítási költségek érvényesek:

Rendelés bruttó összértéke

GLS futárszolgálat

GLS csomagpont

Személyes átvétel – Adix-Trade debreceni szaküzlet

Személyes átvétel - Adix-Trade nyiregyházi szaküzlet

Személyes átvétel - Adix-Trade miskolci iroda

1 - 24.999 Ft

1370 Ft

1370 Ft

ingyenes

ingyenes

ingyenes

25.000 Ft felett

ingyenes

ingyenes

ingyenes

ingyenes

ingyenes

Kizárólag a webáruházban megrendelt termékek esetében!

 

Hogyan fizetheted ki a rendelésedet? 

 

Az Adix-Trade Kft. webáruházban megrendelt termékeket és a szállítás lehetséges költségeinek kiegyenlítésére többféle lehetőség kínálkozik a vásárlás folyamatában

  • előreutalással, a következő OTP bankszámlára: Adix-Trade Kft. 11738008-20210586-00000000
  • utánvéttel, a futárnak
  • személyesen, ha eljössz a csomagért boltjainkban készpénzzel vagy bankkártyás fizetéssel

 

Előre utalás banki átutalással

Webáruházunkban leadott megrendelésed árát és a szállítás lehetséges költségét banki átutalással, azaz előre utalással is kifizetheted webáruházunk számára. A fizetendő összeget a megrendelést követően kérjük az OTP Banknál vezetett bankszámla számunkra átutalni

Az átutaláshoz szükséges adatok:


Cég neve: Adix-Trade Kft.
Bankszámla szám: 11738008-20210586-00000000
Megjegyzésbe a rendelés számot kérjük feltüntetni

 

Utánvétes Fizetés

 

Utánvéttel történő fizetés esetén a megrendelést követően a házhoz szállításkor a futárnak kell átadnod a rendelés végösszegét (termékek ára, szállítási díj, utánvét kezelési díj). Az utánvét díja értéktől függetlenül 400 Ft.

 

Személyes átvétel

 

Lehetőség van a megrendelt termék(ek)  személyes megtekintésére, átvételére és kifizetésére az üzleteinkben.

A személyes átvételt  kiválasztására a megrendeléskor van lehetőséged. A személyes átvételt választó vásárlónkat külön e-mailben fogjuk értesíteni, hogy mikortól veheti át a megrendelését. Ezt követően 5 munkanap áll rendelkezésedre, hogy a termék(eket) átvedd a kiválasztott üzletünkben nyitvatartási idő alatt.

Megrendelésedet üzleteinkben kifizetheted:

  • készpénzzel,
  • bankkártyával.
Az oldal tetejére