Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza a Te számodra nyújtott élményt. Honlapunk használatának,folytatásával hozzájárulsz a cookie-k használatához. Bővebb információ: https://jomunkascipo.myshoprenter.hu/adatvedelmi-nyilatkozat-44

Garancia

Garancia / Jótállás

Amennyiben bármilyen garanciális és jótállással kapcsolatos igényedet merült fel a vásárolt termékkel kapcsolatban kérjük jelezd felénk e-mailben. Ezzel foglalkozó munkatársunk a kapott adatok alapján felkeres majd a további lépésekkel kapcsolatban.

 

Garanciális igényedet kérjük az debrecen@adix.hu e-mail címre küldd.

 

Minél gyorsabb és gördülékenyebb ügyintézéshez kérjük a következő információkat írd meg nekünk E-mailben:

  • Rendelési azonosítód
  • Megrendeléskor megadott név
  • A termékkel kapcsolatos reklamáció, hiba, probléma részletes leírása
  • Kérjük csatolj 3 darab képet a hibás termékről:*
  • Egy kép a hibás részről
  • Egy kép a termékben található eredeti címkéről vagy feliratról
  • Egy olyan kép, amin az egész termék látszik

* Kérjük, hogy a képek készítése előtt minden esetben tisztítsd meg a terméket, hogy a hiba egyértelműen beazonosítható legyen.

Mindenképp tartsd szem előtt, hogy a fenti információk hiányában a jótállási ügyintézést kollégánk nem tudja megkezdeni, hiányosan leadott jótállási/garanciális reklamáció esetén munkatársunk hiánypótlásra fog felszólítani.

 

Mennyi garancia van a termékre?

Fontos, hogy garancia csak a rendeltetésszerű használat során, a gyártásból vagy anyag hibából adódó meghibásodásokra vonatkozik, az esetek többségében mikor külső behatás (szerszám, munkaanyag, tárgy) miatt alakul ki kár, nem tudjuk garanciális ügyintézés keretein belül megtéríteni!

A webáruházzal szemben kellékszavatossági igényt a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) részletezi. Ennek értelmében a kellékszavatossági igényeid benyújtására 2 év áll rendelkezésedre, de fontos tudni az alábbiakat:

A vásárlás napjától számított 12 hónapon belül hibát vagy rendellenességet észlelsz, nyugodtan keresd fel ügyfélszolgálatunkat. Kellékszavatossági igényed érvényesítésekkor nincs más dolgod csak jelezni felénk a hibát, illetve igazolnod kell, hogy a terméket az Adix-Trade Kft. vállalkozás nyújtotta. Kérjük a hibás/kifogásolt terméket kérjük ne használd tovább. Ugyanakkor felhívom a figyelmed, hogy a szerződés teljesítésétől számított 2 éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogot már nem érvényesítheted.

Azonban a teljesítés napjától számított 12 hónap eltelte a után azonban már neked kell bizonyítani, hogy az általad felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

Nem fogyasztóval (azaz vállalkozással) kötött szerződés esetén a jogosult az átvétel időponttól számított 1 éves elévülési határidő alatt érvényesítheted a szavatossági igényedet.

Cégünk minden esetben igyekszik a lehető legrugalmasabban kezelni a garanciális reklamációkat, ezért érdemes jelezni a felmerülő problémákat. 

 

Az oldal tetejére