Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza a Te számodra nyújtott élményt. Honlapunk használatának,folytatásával hozzájárulsz a cookie-k használatához. Bővebb információ: https://jomunkascipo.myshoprenter.hu/adatvedelmi-nyilatkozat-44

Termék visszaküldés

Termék visszaküldés elállás esetén 

A megvásárolt termék nem felel meg az elvárásaidnak? Nincs semmi gond, hiszen indoklás nélkül 14 napod van elállni a vásárlástól. Azonban jó ha tudod, elállás esetén csak eredeti állapotban lévő, tiszta és csak felpróbált termék esetén tudjuk a teljes vételárat megtéríteni. A cipő talpának koszolódása és kültéri használata már nem minősül eredeti állapotnak. Mindezek ellenére is élhetsz elállási jogoddal, azonban az Adix-Trade Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy az értékcsökkenés miatt egy arányos összeget visszatartson és a vételárat csak részben térítse vissza.

Mire kell figyelnem elállás esetén és visszaküldéskor?

Amennyiben elállsz a vásárlástól köteles vagy a terméket számlával együtt haladéktalanul, de legkésőbb a megrendeléstől (annak beérkezésének igazolásától) számított 14 naptári napon belül személyesen visszavinni az egyik Adix-Trade Kft. üzletbe, vagy a saját költségeden visszaküldeni az alábbi címre:

Adix-Trade Kft.

4031 Debrecen, Házgyár utca 13.

Utánvéttel vagy portósan visszaküldött küldeményeket nem áll módunkban elfogadni, átvenni!

 

Garanciális ügyintézés

Garanciális ügyintézéssel kapcsolatban kérjük keresd fel ügyfélszolgálatunkat.

Bővebben a GARANCIA menüpont alatt olvashatsz róla.

Az oldal tetejére